Waarom MEPcontent

MEPcontent.eu is de bibliotheek met content voor iedere MEP-engineer. Op deze site vindt u up-to-date grafische en parametrische productinformatie die direct te gebruiken is in ieder BIM-proces.

In nauwe samenwerking met alle bekende fabrikanten biedt MEPcontent.eu bestanden van veelgebruikte producten voor Revit en CAD. Deze bestanden zijn gratis en open: iedere engineer kan er gebruik van maken.

Bekijk de video om de eenvoud en het gemak van MEPcontent voor uw BIM project te ontdekken.

Join the community now

 

Nieuws


loading...

ESYLUX verlichting voor uw BIM-project

22-06-2017

Deze week verwelkomen we fabrikant ESYLUX op het MEPcontent platform. ESYLUX ontwikkelt licht-, veiligheids- en automatiseringsproducten. Deze week zijn meerdere verlichtingsproducten van deze Duitse fabrikant toegevoegd aan de grootse BIM-bibliotheek voor MEP engineers.

Het is belangrijk voor ESYLUX om de producten eenvoudig beschikbaar te maken voor al onze klanten” zegt Marcus Pabsch, Product Manager voor ESYLUX. “BIM is een essentieel onderdeel van de design flow voor een steeds groter deel van onze klantengroep. Wij willen zeker weten dat onze verlichtingsproducten geplaatst kunnen worden in BIM-projecten. Met het aanbieden van onze content op het MEPcontent platform zijn we niet alleen verzekerd van kwalitatieve BIM-content, ook bereiken we hier onze doelgroep: MEP engineers.

Revit families en 3D DWG's voor de Compact, Compact Mini, Compact Express, Flat Square en Flat Round serie bewegingsdetector verlichting zijn te downloaden op MEPcontent. De content is klaar om te gebruiken in elk BIM-project. Verrijkt met informatie zoals GTIN, artikelnummer en deeplink URL beschikt de content over alle gegevens die nodig zijn in de design flow.

Over ESYLUX
ESYLUX ontwikkelt, produceert en verkoopt elektrotechnische producten voor meer energie-efficiëntie, comfort en veiligheid in gebouwen. Onze aanwezigheidssensoren, bewegingsmelders, buitenarmaturen, noodverlichting en rookmelders dragen het kwaliteitslabel “German Engineering” en hebben vanwege hun hoge kwaliteit naam gemaakt in Duitsland, Europa en de rest van de wereld. Alle producten die onze fabriek verlaten, kenmerken zich door bedieningsgemak, hoogwaardige afwerking, modern design en hoge energie-efficiëntie.

loading...

Nieuwe content voor RF-Technologies

22-06-2017

Ontwerp brandveilige HVAC-systemen in uw BIM-projecten met branddempers van RF-Technologies. Download de CU-LT ONE (T) Fire Damper Revit familie voor direct gebruik in uw project.

Over RF-Technologies
Rf-Technologies is een toonaangevende Europese fabrikant van brandwerende oplossingen voor compartimentering en ontroking.

loading...

Webinar BIM trends - BIM Insights paper

22-06-2017

Heeft u deelgenomen aan het BIM Insights Session webinar van 17 mei over BIM trends voor ingenieurs, installateurs en designers?

Nee?
Dan is dit voor u.

Wij hebben een kennisdoc gecreerd in PDF over BIM trends voor MEP specialisten die hier te downloaden is. In minder dan 15 minuten leestijd bent u up-to-date over trends en ontwikkelingen die uw werk en uw toekomst zullen raken.

Veel plezier ermee en wanneer u vragen, suggesties of opmerkingen heeft, laat het ons gerust weten via marketing@mepcontent.eu

Over een aantal dagen publiceren wij ook twee andere papers, dus hou deze pagina in de gaten.

Groeten,

Stefan van Eerde en Maarten Sonneveld

loading...

Types in families

loading...

DWG-bestanden

loading...

Artikelen in PLS-bestanden

Downloads per maand

Recent toegevoegde producten


PLS
loading...

Radson

Radson

Radiators van Radson
PLS
loading...

Rf-Technologies

Rf-Technologies

Brandkleppen van Rf-Technologies
EMCS
loading...

Gear operator E461

Victaulic

Vlinderklep
EMCS
loading...

Series E461

Victaulic

Vlinderklep
EMCS
loading...

Weatherproof Actuator 705

Victaulic

Actuator
EMCS
loading...

CU2 ONE(T)

Rf-Technologies

Fire damper CU2 ONE(T) motorised
EMCS
loading...

CU-LT ONE(T)

Rf-Technologies

Fire damper CU-LT ONE(T) motorised
EMCS
loading...

CR2 ONE(T)

Rf-Technologies

Fire damper CR2 ONE(T) motorised