BIM-content voor je MEP-projecten

Welkom bij de grootste BIM-bibliotheek voor MEP engineers. Download fabrikant specifieke 3D-content, direct te gebruiken in je BIM-proces. MEPcontent biedt up-to-date BIM-bestanden van alle bekende fabrikanten voor Revit en Autocad. Begin vandaag met het upgraden van je BIM-project, maak een gratis account aan.

 

Nieuws


loading...

Nieuw: Revit Families voor Grundfos TPE Pump

17 August 2017

Update uw BIM-bibliotheek met de nieuwe BIM-bestanden voor de Grundfos TPE2 en TPE3 in-lijn pomp. Revit families voor verschillende artikelen binnen deze serie zijn te downloaden op het MEPcontent platform.

Over de TPE pomp
Grundfos TPE verticale inline pompen worden voor diverse toepassingen gebruikt. De pompen zijn allemaal eentraps inline centrifugaalpompen met standaard motor en mechanische asafdichtingen. De pompen zijn van het type direct aangeflensd, d.w.z. pomp en motor vormen separate units. Daarom zijn de pompen minder gevoelig voor verontreinigingen in de verpompte vloeistof dan vergelijkbare pompen met halfnatte pompen. De TPE range is deels leverbaar als dubbelpomp: de TPD en TPED serie.

loading...

Revit families voor Atomis Fusion K

16 August 2017

De toonaangevende Nederlandse fabrikant van LED verlichtingsarmaturen Atomis biedt nu BIM-bestanden aan voor engineers, planners en architecten. Download de Revit family voor de Fusion-K LED armatuur nu vanaf MEPcontent platform. De family is zowel face-based als non-hosted te gebruiken.

Laden...

Nieuwe App vanaf vandaag beschikbaar - ABB Switch Range Configurator voor Revit

16 August 2017

Vandaag is een grote dag voor iedereen met een E-hart. De ABB Switch Range Configurator app met schakelseries van Busch-Jaeger is gratis te downloaden vanaf de MEPcontent store.

Hiermee is het mogelijk om snel en eenvoudig te kiezen uit allerlei combinaties en componenten, en deze te combineren in een enkelvoudig tot een vijfvoudig afdekraam.

Zelf proberen?

Ga dan gelijk naar de store, download de app en laat ons weten wat u ervan vindt.

loading...

MEP-engineers

28.134
loading...

Maandelijkse downloads

45.593
loading...

BIM-bestanden

530.225
loading...

Fabrikanten

293

Recente artikelen


EMCS
loading...

Fusion-K

Grid ceiling LED luminaires with modular size

Atomis

PLS
loading...

Burgerhout

Rookgasafvoerproducten van Burgerhout

Burgerhout

EMCS
loading...

BDER-60

Silencer round 100 L=300

Inatherm

EMCS
loading...

BDER-30

Silencer round 80 L=300

Inatherm