BIM-content voor je MEP-projecten

Welkom bij de grootste BIM-bibliotheek voor MEP engineers. Download fabrikant specifieke 3D-content, direct te gebruiken in je BIM-proces. MEPcontent biedt up-to-date BIM-bestanden van alle bekende fabrikanten voor Revit en Autocad. Begin vandaag met het upgraden van je BIM-project, maak een gratis account aan.

 

Nieuws


 Viega Eco Plus Urinoir Element

Viega Eco Plus Urinoir Element

19 October 2017

Download dit nieuwe urinoir element en meer producten van Viega op MEPcontent voor direct gebruik in uw BIM-project.

BIM-content voor BWT waterontharder

BIM-content voor BWT waterontharder

18 October 2017

Modelleurs en designers die op zoek zijn naar wateronthanders, stop met zoeken. Download de Revit families en 3D-dwgs voor de BWT Rondomat Duo waterontharders.
BWT’s Rondomat Duo reeks industriële waterontharders worden toegepast in gebouwen of industriële toepassing om bescherming te bieden tegen kalk vorming en de schade aan waterleiding systemen en de gekoppelde systemen. Download de content van MEPcontent en garandeer de waterkwaliteit voor uw volgende BIM-project.

Fujitsu nu ook op MEPcontent

Fujitsu nu ook op MEPcontent

18 October 2017

Fujitsu, wereldwijde kwaliteitsfabrikant van airconditioning en warmtepompen, stelt haar producten nu ook beschikbaar voor MEP engineers, modelleur en designers. Verschillende producten, zoals binnendelen en boilers, uit de Waterstage serie van Fujitsu zijn vanaf vandaag te gebruiken in BIM-projecten. Revit, DWG en IFC bestanden zijn nu te downloaden.

Over Fujitsu
Fujitsu is een merk van de Japanse groep Fujitsu General Ltd., met hoofdvestiging in Kawasaki. De FG groep profileert zich al meer dan 50 jaar als ontwikkelaar en kwaliteitsfabrikant van airconditioning en warmtepompen.

MEP-engineers

28.134

Maandelijkse downloads

45.593

BIM-bestanden

530.225

Fabrikanten

293

Recente artikelen


EMCS
Viega Eco Plus

Eco Plus

Urinal element

Viega

EMCS
Mitsubishi Electric City Multi BC Controllers (Model 2018)

City Multi BC Controllers (Model 2018)

BC controller

Mitsubishi Electric

PLS

EMCS
Onbepaald Generic parking sign

Generic parking sign

Parking sign

Onbepaald