Pipelife Master 3 Plus

loading...

Pipelife Master 3 Plus PLS voor Stabicad uitgebreid



Master 3 Plus is hét grensverleggende PP binnenrioleringsysteem van Pipelife met buizen en fittingen, ontworpen en geproduceerd om de hedendaagse uitdagingen op het gebied van bouw en constructie aan te gaan.


De Master 3 Plus PLS voor Stabicad van fabrikant Pipelife is recentelijk geactualiseerd en uitgebreid. De Master 3 Plus binnenriolering van Pipelife is een robuust en geluidsarm afvoersysteem dat makkelijk en snel te installeren is. Het voldoet aan alle eisen van de huidige bouw- en constructie normgeving en past uitstekend bij de nieuwe manier van bouwen.

Door het uitgebreide assortiment kan voor iedere lay-out en structuur, hoe complex ook, een passend binnenrioleringssysteem worden ontworpen. Het Master 3 Plus systeem is dan ook zeer geschikt voor toepassing in gebouwen waar een complexer en geluidsarm systeem nodig is zoals in hotel- en appartementsgebouwen.

Voor meer informatie over de Master 3 Plus neemt u een kijkje op de Pipelife website.

Over PipeLife



PipeLife Nederland B.V. levert al sinds 1947 complete leidingsystemen voor de Nederlandse en Europese markt. PipeLife Nederland is de eerste en nog steeds één van de grootste producenten van kunststof buizen en hulpstukken. PipeLife Nederland maakt deel uit van de Europese PipeLife organisatie. De PipeLife groep is een van de grootste fabrikanten van kunststof leidingsystemen in Europa.

PipeLife Nederland staat voor:

Kwaliteit



PipeLife Nederland is in het bezit van het ISO 9001-certificaat. Dit certificaat garandeert dat zowel de kwaliteit van de kunststof leidingsystemen als de organisatie voldoen aan de internationale normen van het kwaliteits-borgingssysteem. De productie van buizen en hulpstukken wordt streng in de gaten gehouden. Op deze site wordt uitgelegd hoe buizen en verschillende typen hulpstukken worden geproduceerd. Daarnaast vindt u details over verschillende grondstoffen waar leidingsystemen uit worden vervaardigd.

Een actief milieubeleid



PipeLife Nederland voert een actief milieubeleid. In 1990 is een landelijke campagne gestart voor het terugnemen van gebruikte kunststof buizen en hulpstukken. Dit materiaal wordt herverwerkt en onder andere toegepast bij de productie van Rain-O-Flor, Renofort, Renodur en Polisan buizen.